Publicitat
Publicitat

Arriba la segona part de Mamma Mia

'Mamma Mia!' torna deu anys després als cinemes amb el mateix repartiment i amb noves cançons d'Abba. També arriba l'animació de 'Barcos, al rescate' i el més nou de Keanu Reeves 'Siberia'.

Aquest cap de setmana arriben a la pantalla gran sis novetats, una de les més destacades 'Mamma Mia! Una y otra vez' de nou amb  Meryl Streep, Colin Firth i la resta de repartiment de la primera part amb alguna incorporació nova. També arriba acció de la mà de Anthony Hopkins i Keanu Reeves, animació internacional i un drama francès. 

L'estrena que a priori té més opcions per aconseguir el número 1 a taquilla aquesta setmana serà la segona part de 'Mamma Mia' film que torna aquest divendres a la gran pantalla amb una seqüela que conserva el repartiment original i revalida la seva aposta per les cançons del grup ABBA. S'incorporen en el film Cher, Andy Garcia o Lily James entre d'altres.  

La pel·lícula revela com és ara la vida de Sophie a la veagada que gira la vista al passat per explicar com Donna va teixir les relacions amb els tres homes de la seva vida a finals del setanta. Tot això ambientat a la illa grega de Kalokairi. 

A banda del musical, aquesta setmana també hi ha molta acció la primera d' elles 'Persecución al límite' amb Anthony Hopkins, Ben Kinglesy, Felicity Jons i Nicholas Hoult. Casey  elabora un pla per a robar a un perillós criminal i així poder pagar un tractament mèdic que salvaria la vida de la seva parella, diagnosticada amb una malaltia mortal. Però els seus propòsits són frustrats i Casey haurà d'iniciar una cursa a contrarellotge per tota Alemanya per fugir en cotxe i retrobar-se amb la seva companya abans que els criminals la localitzin primer.

L'altre film d'acció arriba de la mà de Keanu Reaves qui protagonitza el trhiller romàntic 'Sibèria'. Un traficant de diamants viatja a Sibèria per localitzar el soci rus que l'ha traït. Durant la seva cerca, s'enamorarà d'una noia propietària d'un petit bar. La passió augmenta entre la parella, alhora que també es complica la trama del tràfic de diamants. Tot plegat, a l'ombra de la màfia russa, que serà un obstacle pels seus propòsits.

Pixar ha donat vida a cotxes i avions, ara des de noruega ens porten el vaixell Elias amb ' Barcos, ¡al rescate!'. Quan la ciutat veïna Big Harbor li demana ajuda per rescatar un vaixell embarrancat a causa d'una gran tempesta, Elias compleix la missió i, com a recompensa, li ofereixen convertir-se en una embarcació de rescat a la gran ciutat. Després d'acomiadar-se dels seus amics i mudar-se a la metròpoli, s'adona que la vida a Big Harbor és més difícil del que imaginava.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar