Publicitat
Publicitat

Molt públic a l'exposició de Núria Albesa al Castell Carolingi

L'exposició de la Becària de Primavera Núria Albesa s'ha traslladat de la casa del Gavia al Castell carolingi de Sant Martí d'Empúries. Es pot visitar cada dia de 6 a 9 de la tarda fins al 31 de juliol. Està rebent moltes visites.

Més de 350 persones han visitat en només dos dies l'exposició 'L'Escala a l'aigua',  instal·lada al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, obra de la guanyadora de la Beca de Primavera de 2018 Núria Albesa.Inclou un nou quadre respecte els que es van poder veure a La Casa del Gavià, un quadre dedicat a l'església  des Sant Martí.Després de tres mesos intensos de creació tot preparant l'exposició, Núria Albesa disposa de més temps de lleure, que dedica a coneìxer millor el municipi.Una de les sortides ha estat amb el coordinador de la Beca Josep Maria Simón, amb qui va fer una sortida en barca pel litoral escalenc.

S'acosta el dia del comiat, queden només 10 dies per posar el punt i final a la seva estada a l'Escala.Es mostra satisfeta i explica que ho trobarà a faltar.

L'exposició al castell carolingi es pot visitar cada dia de sis a nou del vespre fins el 31 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar