Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep a la UE Olot demà dissabte

Els jugadors de Sepu han completat una setmana de tres entrenaments i demà vestiran per primera vegada la samarreta que lluiran la pròxima temporada. El camp és a punt. Ahir es va tallar l'herba i es van marcar les línies.

Arriba el primer test de la premtemporada pel FC l'Escala. Serà demà dissabte a casa contra la UE Olot de la Segona Divisió B a partir de les 19.30h. Per cert, que el camp està preparat. Ahir es va tallar l'herba i es van marcar les línies. Els jugadors de Sepu afronten l'amistós ja tradicional per aquestes dates amb il·lusió i amb ganes de fer un bon paper.

Ha estat una setmana de tres entrenaments: dimarts, dimecres i dijous. Els jugadors expliquen que els primeres dies de rutina són complicats.

L'únic supervivent de l'època més exitosa de l'Escala és Sergi Ramirez, que està vivint els primers dies sense Salam, Nil Pàmies, Adrià Serra o Pol Compte. Es pren la temporada com un repte personal.

Uns es queden però d'altres arriben com és el cas de Bena. L'ex del Banyoles i la Jonquera està il·lusionat d'emprendre un nou viatge a Segona Catalana.

El no jugador veu el projecte 2018-19 amb bons ulls.

Primers entrenaments superats doncs abans de rebre a la UE Olot, exequip d'Argi i també dels escalencs Kike Sánchez i Moha Chaoui.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar