Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala fitxa a Rússia i Suècia

L'equip de la Superdivisió estarà format per quatre jugadors estrangers: dos de suecs, un de rus i un de portuguès. A més, González, Tauler i Grau, jugadors del filial, ajudaran als seus companys

El rus Kirill Shvets, de 23 anys, número 18 del rànquing del seu país i que juga a la primera lliga, i el suec Anders Eriksson de 22 anys que milita també a la màxima competició de casa seva són els dos reforços del CER l'Escala per la pròxima temporada que juntament amb el portuguès Diogo Dos Santos i el suec Simon Berglung lluitaran per aconseguir la permanència un any més a la Superdivisió. Una plantilla, ja tancada, amb jugadors de Rússia, Suècia i Portugal.

S'afegiran al primer equip els joves del planter Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau, ja que ha estat impossible contractar a un jugador nacional. Han estat baixes Joan Masip, que ha fitxat pel DKV Borges Vall, Carlos Vedriel i Alexander Franzen. 

Per aquest pròxim curs hi haurà cinc equips de Galícia i els clubs haurien demanat a la federació tornar a posar en marxa el doble desplaçament, prohibit l'any passat.

El CER l'Escala espera el calendari per començar a preparar els primers desplaçaments. 

Pel que fa al segon equip format per Iker González i Norbert Tauler, i aquest també pel figuerenc Sergi Grau, jugaran a Divisió d'Honor, una categoria per sota de l'equip de Superdivisió, un esglaó que es va aconseguir el mes de maig a Pamplona. Es tracta d'una categoria on González i Tauler els servirà per agafar més experiència.

Recordem que Iker González i Norbert Tauler són a Rumania disputant els campionats d'Europa en la categoria cadets. Han estat convocats per la Federació Espanyola després de signar una gran actuació als campionats d'Espanya. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar