Publicitat
Publicitat

Nou concert del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries

Les obres mestres de Shumann i Brahms han estat les protagonistes de l'últim concert del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries. 

L'església de Sant Matí d'Empúries es continua omplint cada cap de setmana amb el cicle de concerts Clàssics l'Escala-Empúries. Aquest dissabte es va oferir una actuació de música romàntica per a violí i piano a càrrec d'Agnès Pyka, al violí, i Laurent Wagshal, al piano. Van oferir un repertori romàntic alemany, amb obres mestres de Shumann i Brahms. 

La violinista Agnès Pyka s'ha format per tot Europa i ha rebut nombrosos premis que avalen la seva carrera. Actua a França i a l’estranger com a solista i com a primer violí. Actualment és professora al Conservatori de Toulon. Acaba d’enregistrar pel segell Indésens Records, els 44 duos per a dos violins de Bartok junt amb Jan Talich. El pianista Laurent Wagschal és un dels més originals i brillants de la seva generació. Es distingeix pel seu compromís amb la interpretació del repertori francès i de compositors injustament oblidats. Ha guanyat diversos premis internacionals i ha estat solista de diferents orquestres franceses i europees.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar