Publicitat
Publicitat

Torneig Penyes Futbol Games a l'Escala

El Torneig Penyes Futbol Games organitzat per la Federació de Penyes de l'Empordà i la Catalunya Nord celebrat a l'Escala va acollir un total de 48 participants. Èxit total de l'activitat on els guanyadors disputaran la gran final durant el mes d'agost durant el congrés mundial de penyes. 

La Penya Blaugrana de l'Escala va acollir per primera vegada com a seu principal de l'Empordà i la Catalunya Nord el nou format del Torneig Penyes Futbol Games,  organitzat per la Confederació Mundial de Penyes, una extensió de la tradicional competició d’esports electrònics que fins ara es disputava únicament durant el Congrés Mundial de Penyes. Un total de 48 participants va desplaçar-se fins a la Sala Polivalent transformada per l'ocasió en una gran sala de jocs, a la banda dreta els participants a la fase individual de competició del joc de PS4 Pro Evolution Soccer. A la banda esquerra els jugadors del Clash Royale tots amb les tables o smpartphones. 

Els guanyadors locals van ser en categoria Por Evolution: Arnau Torrent i Andreu Baez, seguits en tercer i quart lloc per Fèlix Balmanya i Sergi Sànchez. Pel que fa el Clash Royale els guanyadors van ser: Mario Baez i Adrià Marca, seguits per Brian Crioyo i Jordi Piqué. Com amb l'esport, tot esforç té la seva recompensa. Per això els joves guanyadors van ser obsequiats amb diferents productes oficials del FC Barcelona en relació a la seva posició. El primer classificat del torneig amb la samarreta oficial del FC Barcelona; el segon classificat amb la motxilla oficial del Club; i al tercer i al quart classificat amb la pilota oficial del FC Barcelona. A més a més, tots els guanyadors s'emporten entrades per visitar el museu del Barça. 

Amb tot, el Torneig Penyes Futbol Games neix per esdevenir l'entorn ideal per als penyistes i socis que desitgin gaudir d'unes hores de joc trepidants en un ambient familiar adaptat a totes les edats. Per això tot i ser complicat, la penya blaugrana de l'Escala no descartar tornar a presentar-se per ser seu de cara a noves edicions.

Els quatre primers classificats de cada Federació competiran a la fase final que es disputarà al mes d’agost, coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes. En aquesta ocasió, concursaran en equip: dos jugaran en format individual i els altres dos jugaran en parelles, disputant partides de dos contra dos. La Federació que guanyi més partides anirà passant de ronda fins a esdevenir campiona del torneig. D’aquest forma, la Confederació busca fomentar que els joves s’agrupin amb els seus companys de Federació per tal de treballar en equip per un objectiu comú, viure una gran final esportiva a les instal·lacions del Club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar