Publicitat
Publicitat

Animació, acció i comèdia a la pantalla gran

Arriba a la gran pantalla i en català la nova entrega dels films d'animació 'Hotel Transsilvània 3', unes vacances monstruoses. L'acompanyen el film d'acció 'El Rascacielos' o la comèdia espanyola 'El mejor verano de mi vida'.

Aquest cap de setmana marcat per la gran final del mundial de futbol les estrenes de cinema no s'aturen i arriben un bon grapat de novetats a les sales. Una de les destacades el blockbuster de l'estiu 'El Rascacielos' el nou thriller d'acció protagonitzat per Dwayne Johnson, sens dubte l'actor del moment de Hollywood.

Will Ford, un ex líder de l'Equip de Rescat d'Ostatges de l'FBI i veterà de guerra de l'exèrcit dels Estats Units s'encarrega d'avaluar la seguretat dels gratacels. Durant un viatge de feina a la Xina on aprofita per fer una estada amb la seva família es veu incriminat en un incendi a l'edifici més alt i segur del món. Ford escapa i tracta de trobar aquells que li han parat aquesta trampa. Al mateix temps que farà tot el possible per salvar la seva família atrapada a l'edifici.

El públic més petit i els aficionats a l'animació tenen una molt bona opció aquest cap de setmana amb 'Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas' tercera part de la saga que ja porta recaptats més de 800 milions de dólers amb les seves altres entregues.

Amb la nova entrega, la coneguda família de monstres embarca en un creuer de luxe i es prenen un descans. Però el plàcid viatge farà un gir quan Drac s'enamora de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, que amaga un perillós secret que podria resultar molt perjudicial per a tots els monstres.

Un dels altres plats forts de la setmana serà el biopic de l'escriptora britància 'Mary Shelley', coneguda per ser l'autora de Frankenstein.

El film desvetlla la història de la jove Mary i la seva tempestuosa relació amb el poeta romàntic Percy Bysshe Shelley. Els dos senten una atracció immediata en conèixer-se, i davant l'oposició de la família de Mary a la seva unió, la parella decideix fugir, acompanyat per la germanastra d'ella.Elle Fanning, Maisie Williams, Douglas Booth i Stephen Dillane  són les cares més conegudes de la pel·lícula dirigida per la saudí Haifaa Al-Mansour qui fa sis anys va fer història en ser la primera dona d'aquell país en dirigir una pel·lícula.

La dosis de cinema espanyol arriba amb la comèdia 'El mejor verano de mi vida' el més nou del jove cineasta català Dani de la Orden, director de 'Barcelona, nit d'estiu' i 'Barcelona, nit d'hivern'. La pel·lícula té poc a veure amb la seva exitosa òpera prima, més enllà del gènere i de l'estiu com a teló de fons. Al film, Curro  és un humil venedor d'electrodomèstics que ha promès al seu fill unes grans vacances si treu bones notes tot i saber que té pocs recursos econòmics. El seu fill contra tot pronòstic aprova el curs i ell ha de complir la promesa, l'atzar creua pare i fill amb una família rica, la qual cosa canvia el destí i l'estil de les seves vacances.

Romain Duris i Olga Kurylenco són els protagonistes del film francès 'La bruma', un trhiller de ciència-ficció apocalíptica que té lloc a París. Una estranya boira mortal engoleix París amb molt poques hores, els supervivents es refugien als pisos i terrats de la ciutat. Sense notícies, electricitat, aigua ni menjar. Una petita família lluita per sobreviure a la catàstrofe. A mesura que passen les hores es veuen obligats a enfrontar-se a la realitat: els equips de rescat no arriben i la boira va pujant de nivell.

{{bruma}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar