Publicitat
Publicitat

Presentació cartell havaneres 2018

La penya blaugrana de l'Escala ha presentat el cartell de la 41a Cantada d'havaneres, un any més el disseny ha anat a càrrec de la dissenyadora local Ester Verdaguer enguany amb els monuments de l'Escala de protagonistes.

Aquesta setmana la Penya Blaugrana de l'Escala ha presentat el cartell de la Cantada d'Havaneres 2018, un any més el disseny l'ha fet la dissenyadora local Ester Verdaguer que ja fa anys que col·labora amb aquest esdeveniment cultural. Enguany ha abandonat l'estil cent per cent mariner dels últims cartells per donar protagonisme els monuments escalencs.

Com ja va anunciar-se fa dies els grups Peix Fregit, Son de l'Havana i Els Pescadors de l'Escala són els convidats d'aquest any. Una edició que arriba amb dues novetats importants, la primera l'augment d'un euro per accedir a la zona de la Riba amb cadira, cremat i cuca de llum passant dels 3 als 4 euros. La segona serà el nou format, aprofitant que la cantada s'emetrà per la Xarxa a tot Catalunya s'ha buscat un format híbrid atractiu pel públic que assisteix a la cantada en directe com el que ho mira des de casa.

 

Sens dubte la Cantada d'Havaners és un clàssic de l'estiu a la platja de l'Escala, tot un esdeveniment cultural, lúdic, musical i social de l'estiu. Una cantada en un espai únic que aplega un gran nombre de públic.

{{ tall Víctor Puga Alcalde de l'Escala }}

L'edició 41 de la Cantada d'Havaneres serà la nit del dijous 2 d'agost a la Platja. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar