Publicitat
Publicitat

Recomanacions per dies amb molta calor

Amb la primera onada de calor de l'estiu han arribat els primers casos als centres d'atenció primària afectats per cremades del sol o per cops de calor. Es recomana fer us del sentit comú, buscar llocs frescos  i hidratar-se correctament  per evitar problemes de salut. Aquest estiu, els episodis de calor intensa seran curts i es combinaran amb tempestes.

Amb l'arribada de l'estiu s'incrementa de manera important la temperatura ambient, amb moltes hores de sol, que si no es va en compte poden generar problemes de salut importants.Els més perjudicats són els col·lectius més sensibles, com són la gent gran, els nens o les persones amb malalties cròniques o de circulació.Les patologies que en poden derivar poden arribar a ser greus.Per evitar els efectes del calor la sol·lució és evitar certes situacions, la majoria de sentit comú, tant a casa com quan sortim al carrer.

Unes recomanacions semblants es podrien fer en el cas de les mascotes, evitant deixar-les tancades a casetes o lligades a ple sol moltes hores.Aquestes recomanacions són encara més recomanades en cas d'onada de calor, és a dir, en el cas de Catalunya, de temperatures per sobre dels 35 graus durant més de tres dies seguits.Per aquest estiu, les prediccions no preveuen episodis llargs de molta calor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar