Publicitat
Publicitat

Torneig del joc Pro Evolution Soccer a la Sala Polivalent

La Penya Blaugrana aconsegueix ser la seu del torneig territorial de l'Empordà i Catalunya Nord dels jocs de consola Pro Evolution Soccer i Clash Royal. Els guanyadors d'aquest torneig participaran a la final que es disputarà el dia del Gamper a l'auditori del Camp Nou.

Amants de dos dels jocs de consoles més jugats com el Pro Evolution Soccer i el Clash Royal podran medir les seves habilitats amb altres jugadors aquest dissabte a la tarda a la Sala Polivalent, on es celebrarà el primer torneig d'aquest joc que organitza la federació de Penyes Blaugranes de l'Empordà i la Catalunya Nord.

El torneig és pensat per a nois i noies d'entre 8 i 18 anys. És imprescindible formalitzar inscripció prèvia a l'oficina de turisme.

A banda de l'obsequi que rebran tots els participants, els quatre finalistes tindran un premi més significatiu el dia del torneig Joan Gamper.

Recordem que la participació al torneig és gratuïta, però que cal formalitzar la inscripció prèvia a l'oficina de turisme. El torneig es disputarà la tarda de dissabte a la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar