Publicitat
Publicitat

El piano virtuós i el Paganini del trombó

El piano i el trombó han estat els protagonistes d'un nou concerts dels Clàssics l'Escala Empúries. S'ha celebrat a l'església de Sant Martí d'Empúries amb bona presència de públic. Dissabte , nou concert amb música romàntica de violí i piano.

El Preludis de Debussy, dedicats al piano, han encetat un nou concert dels Clàssics l'Escala Empúries .Són tres obres mestres en què amb els seus tons, Debussy pinta subtils imatges de la natura.La cèlebre sonata de Ravel trasllada a un somni, amb harmonies refinades i una paleta de suggestius colors.El dramàtic Scherzo de Chopin afegeix turbulència a un lirisme profund, amb melodies encantadores.És l'interessant inici del concert dels Clàssics que s'ha presentat com a ' El piano virtuós i el Paganini del trombó'Al teclats, en la que ha estat la primera part,   ha actuat la prestigiosa pianista Milica Sperovik-Ribarski.A la segona part al piano s'ha sumat Kiril Ribarski, a qui es coneix com el Paganini del trombó.

Ha fet una passejada per les maravelles de la música espanyola, des d'Albéniz i de Falla fins l'Havanera de ravel.La música contemporània de Ribarski mostra la fenomenal tècnica d'aquest ionstrumentista i tot el poder que té sobre el trombó.La composició 'Mimi' és una incursió dins la música popular de Macedònia.El musical es tancava amb el 'Sole mio', 'Blu bells' i el conte musical Czardas.El proper concert dels Clàssics es celebra a l'Església de Sant martí d'Empúries dissabte vinent a les 8 del vespre.La proposta és de música romàntica amb agnes Pika al violí i Laurent Vagshall al piano.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar