Publicitat
Publicitat

Terra, Pau i Llibertat amb el Cor Indika

El Cor Indika de l'EMM El Gavià de l'Escala va celebrar aquest dissabte el seu concert de final de curs, com cada any va oferir un repertori variat per oferir un tastet dels diferents estils de la coral. 

Terra, Pau i Llibertat amb aquest títol el grup coral El Cor Indika de l'Escala va presentar el seu concert de final de curs, per primera vegada el cor actuava a la sala superior de la sala polivalent. Un espai més petit i amb menys visibilitat però amb una millor acústica per concerts corals. Aquesta no és la primera vegada que la coral presenta un concert final de curs, de fet ja fa uns anys que ho fan per mostrat la feina feta durant l'any i també per presentar les novetats pel que fa a temes musicals. Enguany el títol del concert 'Terra, Pau i Llibertat' tenia dos significats molts clars.

Sota la direcció de Ramon Manent actuava la coral i també Ferran Martínez al piano i Guillem Ballaz al violí, dos acompanyaments de luxe per la coral per arrodonir més la tarda musical. Ells eren les novetats destacades del concert juntament amb la diferència d'estils musicals proposats.

Amb aquest concert el cor Indika s'agafa uns dies de descans, tot preparant la nova temporada musical. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar