Publicitat
Publicitat

El catamarà grec de l'equip Red Bull Campió Europa F18

El catamarà grec  de l'equip Red Bull, tripulat per Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis es proclama campió d'Europa de Fórmula 18 a la Costa Brava. 

El catamarà de Red Bull tripulat pels grecs Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis s'ha proclamat campió d'Europa de Fórmula 18 a la Costa Brava. La segona posició ha estat pel catamarà dels catalans Mitch i Rubén Booth del club vela Palamós, finalment la tercers han estat els francesos Orion Martin i Charles Gaté.Destacar l'excel·lent campionat de l'equip australià que ha ocupat la segona posició del còmput global pràcticament durant tota la competició, però al tractar-se d'un vaixell d'un altre continent no competia per al títol Europeu. 

L'embarcació grega, es va situar al capdavant de la classificació el primer dels cinc dies de regates. Les altres posicions del podi van anar alternant-se fins a l'últim moment, una reclamació de l'equip australià davant els jutges de regat contra el vaixell dels belgues Henri Demesmaeker i Morgan Wirtz els va fer passar de la segona posició a la cinquena. Afavorint l'embarcació catalana i francesa per assolir podi. 

F18 ha comptat amb la participació de 74 catamarans i 148 regatistes arribats de 18 països entre elles Polònia, Grècia, Gran Bretanya, Dinamarca o Estats Units. Aquesta és la primera vegada que la Costa Brava acull els millors catamarans F18 de tot el món. El campionat està organitzat pel Club vela La Ballena Alegre, el CN L'Escala i la Real Federació Espanyola de vela amb la col·laboració de la Catalana i la secretaria nacional de la classe catamarà. Al marge de la segona posició de la tripulació catalana, actual campiona de Fórmula 18 de la Copa d'Espanya, hi havia 13 catamarans més de la flota espanyola. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar