Publicitat
Publicitat

Futbol, una plantilla per pujar de categoria

El Futbol Club l'Escala ha reforçat de manera important la plantilla de cares a la temporada vinent. Ha fet un total de 9 incorporacions tot buscant assolir l'ascens de categoria. Se n'ha informat a l'assemblea anual de socis.

Emilio Roman i Denilson Rivas del Can Gibert, Iri Sala i Sanku del Bescanó, Jam del Banyoles, Dani Muñoz de la Jonquera i l'escalenc ôscar Domínguez, fins ara al Sant Pere, són les noves incorporacions pel primer equip del Futbol Club l'Escala de cara a la propera temporada.Serà un equip totalment renovat, que tindrà 13 baixes respecte la temporada passada i tant amb tant sols 8 jugadors que continuen.Així s'explicava a l'assemblea  anual de socis del futbol escalenc, que va comptar amb menys assistència d'associats de la que hauria desitjat la junta directiva dirigida per Miquel Bosch.També hi ha nou entrenador, Sepu, que igual que el president asseguren lluitar per estar al màxim amunt possible.Entre els temes tractats a l'assemblea es parlava de la necessitat de fer nou socis i també anunciants.

Pel que fa a la part econòmica, el club enguany ha tingut superàvit després de molts anys, un total de 2mil euros.El pressupost pel primer equip és de 71mil euros i pel futbol base 79mil.Respecte al futur de la junta directiva, Bosch ha obert la porta al seu relleu en acabar la propera temporada, el junt de 2019.

El primer entrenament de l'equip es farà el 17 de juliol i el primer partit de pretemporada es celebrarà només quatre dies després, el dia 21, contra l'Olot.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar