Publicitat
Publicitat

Més de 70 inscrits al Campus Jove 2018

Més de 70 nens i nenes al Campus jove 2018, aquesta primera setmana ha començat amb tota normalitat complint les expectatives de tots els joves.  Enguany s'ha augmentat les places d'inscripcions per la quantitat de demanada dels usuaris. 

El campus jove de l'Escala 2018, ha iniciat la seva activitat aquesta setmana amb el llistó molt alt per superar el bon funcionament i el grau de satisfacció de l'any passat. En total hi ha més de 70 joves inscrits al campus, vista la demanda d'usuaris des de l'organització va contemplar-se la possibilitat d'augmentar el nombre d'inscripcions per poder oferir més cabuda als joves.

Més joves significa més monitors, per poder oferir qualitat i comoditat a totes els joves. 

La resposta dels joves ha estat molt bona, per això des de l'organització s'ha preparat un programa d'activitats a l'alçada, seguint la línia de l'any anterior. 

Pel que fa als joves, hi ha participants de l'Escala que han fet el salt del Casal al Campus però també  hi ha un bon nombre de joves provinent de les comarques de Girona i Barcelona. L'Àlex és un clar exemple, ell passa els estius a l'Escala i el Campus li serveix per fer amistats noves. 

Altres com la Marina de l'Escala no té edat per anar al casal de lleure i tampoc pot treballar, per això el campus és la millor opció per gaudir de l'estiu. 

Un bon nombre de joves usuaris del campus repeteixen experiència de l'any 2017 doncs s'ho van passar tan bé que no han dubtat en tornar a apuntar-se com l'Estel.

El campus jove porta per lema "Fes-te'l teu", amb la voluntat que els joves siguin actius a l'hora de proposar activitats i iniciatives, per així organitzar activitats que realment els agradi portar a terme. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar