Publicitat
Publicitat

Comença la temporada de cinema a la fresca al CER

Bona assistència a la primera sessió de cinema a la fresca al CER. "El Gran Showman" obre una temporada de vuit pel·lícules pensades per a un públic molt ampli, sobretot familiar. Tots els dijous al vespre fins a finals d'agost.

Més d'un centenar de persones van seguir amb atenció la primera de les vuit projeccions de cinema programades per aquest estiu als jardins del Centre Cultural Xavier Vilanova, seu del CER. La temporada ha engegat amb una pel·lícula d'èxit protagonitzada per Hugh Jackman sota direcció de Michael Gracey, "El Gran Showman". Des del CER, es parlava amb satisfacció d'aquest inici de temporada.

La programació està marcada per una línia continuïsta respecte anys anteriors i amb un caràcter especialment familiar.

L'ambient al pati del CER és ben familiar i divers. I és que hi ha lloc per a seguir la pel·lícula amb atenció o per a veure-la tot sopant, tot prenent un refresc o simplement ambuna bona bossa de crispetes.

La pel·lícula de la setmana vinent serà "Coco", pel·lícula d'animació on el protagonista, en Miguel, un nen de 12 anys que viu al Mèxic més rural li canviarà la vida a partir d'una sèrie d'esdeveniments que passen en la celebració del Dia dels Morts.

Totes les sessions de cinema a la fresca del CER es fan en dijous i a les deu de la nit, excepte el primer dijous d'agost, que no n'hi ha perquè coincideix amb la cantada d'havaneres de La Platja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar