Publicitat
Publicitat

Grecs, catalans i belgues al capdavant del F18 European

Una mar moguda i els vents forts marquen la recta final del Campionat d'Europa de F18 que acabava demà a les aigües del Mar d'Empúries

El F18 European Championship Costa Brava arriba a la recta final amb molta igualtat entre els catamarans que ocupen les posicions capdavanteres. Després dels vents tèrmics que han bufat a una velocitat de fins a 20 nusos i amb molts abandonaments en l'última de les tres proves disputades, les regates d'avui són decisives per saber el nom dels tres guanyadors. 

Ahir després de dues proves molt dures on els tripulants van 'adaptar-se a un mar molt mogut, 24 catamarans dels 74 participants van ser obligats  a abandonar. Vist aquest panorama molt malament li hauria d'anar les coses al catamarà grec de l'equip Red Bull de Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis per no proclamar-se campions  d'Europa de F18. Més disputats estan el segon, tercer i quart lloc de la classificació. Aquestes zones se'ls disputen el catamarà dels catalans Mithc i Rubén Booth del club vela Palamós i dos catamarans belegues.

Cal destacar el catamarà australià de Brett Burvill i Max Puttman, que ocupa la segona posició del còmput global, encara que al tractar-se d'un vaixell d'un altre continent no competeix pel títol Europeu. 

La jornada d'avui serà decisiva per veure qui s'adjudica la victòria en el primer Europeu F18 disputat a Catalunya. Un campionat que ha comptat amb la participació de 74 catamarans i  148 regatistes arribats de 18 països diferents com Alemanya, Argentina, Dinamarca, Finlàndia, Grècia o Suïssa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar