Publicitat
Publicitat

Èxit de públic al segon Fashion Show

Molt públic a la segona edició del Fashion Show. Hi van participar un total de 10 comerços locals dedicats a la moda i els complements.

Tot l'entorn de La Riba s'ha omplert de públic en la segona edició del Fashion Show, la desfilada de moda de la UBET.Onze comerços de l'Escala  han exhibit a la passarel·la les novetats més destacades en calçat, moda i complements.Han mostrat els seus productes amb models de l'escola de Moda Piùbella Models, excepte la botiga El Centre, on les models han estat de l'Escala.El muntatge de l'escenari situat a la Riba i del control de llum i só va anar a càrrec de l'empresa Ametller.

Des de la UBET s'està molt satisfet del resultat final de la desfilada i sobretot  per la resposta del públic.

Els comerços que hi han participat aquest any son Boutique Vilabrú, Casual Shop, Òptica l'Escala, Aprile, Tortuga blava, NC ADriana Costa, Desigual, El Centre, Calçats Susi i ItsiBitsiBikini.

Consideren que és una molt bona manera de donar-se a conèixer i mostrar el seu producte.Al final la passarel·la ha estat pels representants dels comerços que han participat en el Fashion Show de 2018.L'activitat s'ha completat amb una sessió de DiscoMòbil a la Plaja, tot celebrant també el 30è aniversari de l'Associació de Comerciants de l'Escala.

Vist l'èxit, elsw organitzadors tenen clar que per poc que es pugui l'any vinent es celebrarà la tercera entrega del Fashion Show.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar