Publicitat
Publicitat

Festa de la Policia 2018

La Policia Local celebra la Festa Patronal amb un acte familiar a la sala polivalent. Hi ha hagut representació dels cossos policials presents a l'Escala així com de companys de feina de pobles veïns. També s'ha reconegut els agents que han participat d'accions destacades i per primera vegada la festa s'acabava amb un dinar popular. 

Un any més, la Policia Local de l'Escala ha celebrat la seva Festa Patronal de nou i per segon any consecutiu la Sala Polivalent ha estat l'escenari escollit. Un espai ampli per reunir a tots els cossos policials presents a l'Escala així com les seves famílies, amics i els cossos que col·laboren en a la seguretat de l'Escala com Mossos d'esquadra, la Guàrdia Civil del Mar, la Policia Nacional o Protecció Civil. La plantada dels agents per saludar les autoritats locals donava el tret de sortida a l'acte.

  

 L'acte s'iniciava amb l'entrega de trofeus de les activitats de tir policial, seguia amb el nomenament de funcionaris i després era el torn de la presentació dels agents d'estiu. La primera part de l'acte acabava amb els reconeixements a serveis destacats i les felicitacions pels agents que hi han participant. Joan. Vargas rebia la felicitació per la investigació i identificació de l'autor de múltiples pintades i grafits a la vila. També rebien la felicitació pública els agents José Luís López i Antoni Romero pel treball d'investigació en la prevenció de delictes contra la salut pública. Finalment l'agent Judith Fabré rebia la felicitació per la seva predisposició amb els serveis administratius de la policia de l'Escala al marge de les seves tasques d'agent local. A la part més protocol·lària el Cap de la Policia Local parlava dels valors de ser agent de policia i la feina del dia a dia. 

 

El regidor de Governació destacava la feina feta fins i recordava els objectius marcats ara fa tres anys.

 

L'alcalde Víctor Puga parlava de compromisos, d'una banda de l'ajuntament cap als agents i de l'altra parlava de la futura comissaria una realitat a curt termini per millorar els recursos policials. 

 

L'acte s'acabava amb un pica pica i deixava pas per primera vegada a un dinar familiar a la sala polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar