Publicitat
Publicitat

Tots els dijous cinema a la fresca

Torna el cinema al carrer als jardins del CER, tots els dijous a la nit del 5 de juliol al 30 d'agost. Un cicle de cinema continuista i amb una forta aposta pel cinema familiar i amb català. 

El pati del centre esportiu i recreatiu de l'Escala, el CER, es converteix  un estiu més en sala de cinema a la fresca per gaudir de 8 projeccions a l'aire lliure. Seguint amb la línia habitual el cinema serà tots els dijous a les deu del vespre del 5 de juliol al 30 d'agost. La proposta de cinema a l'aire lliure permet gaudir del cicle de pel·lícules amb els amics o la família en un espai obert, en sessions nocturnes que es poden acompanyar amb sopar o crispetes.

Un total de 8 sessions que portaran a la pantalla grans pel·lícules que recentment han ocupat les cartelleres amb una barreja de gèneres que va des de la comèdia al cinema musical passant pel drama social. Inaugura les sessions 'El gran Showman' l'última pel·lícula de Hugh Jackman on s'explica mitjançant el musical el naixement del show business. La seguirà el film d'animació de l'any 'Coco' apte per a tots els públics. Amb 'Jumanji' i 'Paddington 2' s'acabaran les sessions del juliol. L'agost començarà amb 'Estiu 1993' de Carla Simón, un film inspirat en la mateixa família de la directora. El 16 d'agost arriba el clàssic 'La bella i la bèstia', la nova versió amb imatge real del clàssic de disney que sempre ha captivat a petits i grans. Tanca el cicle la tendra 'Wonder' i la comèdia per adults 'Perfectos desconocidos'.Una programació continuista, seguint els inicis del cinema del CER. Tot i això, vista la quantitat d'activitats que hi ha els dijous a la nit, des de l'organització s'està plantejant l'opció de ser l'últim any de cinema a la fresca. 

Val a dir que el cinema a la fresca del cer ja fa anys que s'ha convertit en una activitat que molts escalencs i visitants esperen com un clàssic de la temporada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar