Publicitat
Publicitat

Moltes novetats però poc soroll

'A la deriva', 'Cásate conmigo, por favor', 'En la playa de Chesil' o 'Sicario:El día del soldado' estrenes destacades de la setmana. També arriba la coproducció catalana 'Formentera Lady' de Pau Durà  i 'JoJo's Bizarre Adventure' de Takashi Miike rodada parcialment a Catalunya.

La setmana arriba amb moltes novetats a la pantalla gran, concretament 11 seran les estrenes de la setmana. Però de totes elles, poques tenen opcions per aconseguir bones posicions a la taquilla.

Una de les destacades de la setmana i amb protagonistes amb ganxo serà 'A la deriva' amb Shailene Woodley i Sam Claflin. El film basat en una història real, narra com una parella es fa a la mar en un veler per navegar més de 4000 milles. Enmig de l'oceà la seva relació creixerà i serà idíl·lica però seran sorpresos per una de les majors tempestes mai registrades. Després del pas de l'huracà Raymond, la pel·lícula canvia de registre i passa del romanticisme al thriller de supervivència. Ell l'expert navegant queda greument ferit i ella inexperta acompanyant haurà de capitanejar el veler trencat, sense menjar i sense aigua.

Billy Howle i Saoirse Ronan són el protagonistes principals de 'En la playa de Chesil' una nova adaptació d'una de les novel·les de Ian McEwan. Ambientada a l'Anglaterra dels anys 60,  la pel·lícula s'endinsa a la vida de Florence i Edward, ella de classe mitjana-alta i ell de classe baixa. Es coneixen en una manifestació contra les armes nuclears i després d'uns quants anys junts decideixen casar-se. Els nuvis passen la nit de noces en un hotel de la platja de Chesil, al sud del país. Però la seva primera nit no surt com ells havien imaginat, tot en un moment en què parlar dels problemes sexuals era impossible. 

Els amants de l'acció tenen la seva dosis setmanal amb la seqüela de 'Sicario'. Stefano Sollima agafa el relleu del director Denis Villeneuve però compta amb el mateix guionista. A 'Sicario, el día del soldado', la guerra contra els càrtels de la droga s’ha intensificat a la frontera entre els EUA i Mèxic a mesura que han començat a traficar amb terroristes. Per fer front a aquesta guerra, l’agent federal Matt  tornarà a fer equip amb el volàtil Alejandro.A la primera entrega, Emily Blunt va donar vida a la protagonista, però en aquesta ocasió tan sols hi repetiran Benicio del Toro  i Josh Brolin. Isabela Moner, Catherine Keener, Jeffrey Donovan, Matthew Modine  i Manuel García-Rulfo  s’uneixen a l’elenc que conformaran la seqüela.

Des de França arriba '¡Cásate conmigo! Por favor' una adaptació del film americà 'Os declaro marido y marido' amb Adam Sandler, Kevin James i Jessica Biel.En aquesta ocasió explica la història de Yassine, un jove estudiant de Marroc que ve a París amb un visat d'estudiant per cursar la carrera d'arquitectura. Però per un cop de mala sort, suspèn els exàmens, perd el visat i es queda sense papers a França. Per solucionar-ho i evitar la deportació, li demana al seu millor amic, Fred, que es casi amb ell. 

L'òpera prima de l'actor i director valencià Pau Durà, 'Formentera Lady', s'estrena aquest divendres, després de passar pel Festival de cinema de Màlaga. Amb coproducció catalana, la pel·lícula explica la història d'un home de 70 anys, interpretat per José Sacristán, un vell músic hippie acostumat a viure al marge de la societat fins que es veu obligat a cuidar del seu nét . Una feina a França obliga a la seva filla Anna a anar-se'n sola i després de moltes reticències, decideix fer-se càrrec del nen sense aturar la seva carrera musical per Formentera. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar