Publicitat
Publicitat

Cates geotècniques a Can Masset

Aquesta setmana s'estan fent cates al subsòl de Can Masset. Formen part dels treballs previs a la reforma de l'edifici i son necessaries per als càlculs de fonamentació que ha d'incloure el projecte, que ha d'estar redactat la tardor vinent..

El trànsit rodat pel carrer Rusiñol en el tram que va del portal del pati de l'escola Empúries fins a la plaça de les escoles està tallat des d'ahir pels treballs de cates geotècniques que s'estan fent a la façana de Can Masset. Unes cates que cal emmarcar dins els treballs de redacció del projecte de reforma de l'edifici, la part vella del qual s'ha d'enderrocar i construir de nou per ubicar-hi la futura biblioteca de l'Escala.

La redacció del projecte ha estat encarregada a la UTE Albert González i Víctor Rahola amb la previsió de tenir-lo enllestit per a la tardor vinent.

Un cop elaborat el projecte i quantificat el cost de l'obra caldrà buscar-ne el finançament. L'alcalde va apuntar que possiblement es podrà optar a un ajut de la Diputació de Girona i s'espera també que la Generalitat torni a convocar el Pla de Biblioteques que no convoca des de l'esclat de la crisi econòmica.

Els terminis d'execució de l'obra, però, encara tenen molt poca concreció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar