Publicitat
Publicitat

Reunió per a parelles lingüístiques

El pla de Barris convoca una reunió per a incentivar la formació de parelles lingüístiques. S'hi convida tant a possibles voluntaris per la llengua com a aprenents que vulguin practicar i millorar el seu nivell.

El Programa de Millora Social del Pla de Barris engega dijous vinent una campanya per a captar veïns i veïnes que vulguin compartir estones amb aprenents de llengua catalana. L'objectiu és formar noves parelles lingüístiques, sobretot després de constatar la gran quantitat de nouvinguts que viuen al poble i que tenen un nivell de català molt baix.

Per apuntar-s'hi com a aprenent, s'ha de tenir una noció mínima de català. I la voluntat és poder practicar-lo oralment.

Uns i altres, voluntaris i aprenents, són convocats dijous a la una a l'oficina del Pla de Barris, a planta baixa de Can Masset.

Aquest mateix estiu, el Pla de Barris intervé en una altra iniciativa vinculada amb l'aprenentatge del català. Es tracta d'un taller per aprendre català amb ordinador, que es farà tots els dimarts i dijous de juliol i agost al Punt Òmnia, de deu a dotze:

Aquest taller utilitzarà eines i materials del portal "parla.cat"

Les inscripcions s'han de fer a la mateixa oficina del Pla de Barris.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar