Publicitat
Publicitat

El Museu d’Empúries presenta una nova visita al jaciment amb restitucions en 3D

A partir del 7 de juliol el Museu d'Empúries ofereix una nova visita guiada virtual. Gràcies a la recreació en 3D, el visitant podrà veure el fòrum romà d'Empúries tal com era en l'antiguitat. La visita es farà cada dia a les cinc de la tarda. El grup és reduït, de només 5 places. 

Aquest estiu el Museu d'Empúries posa en marxa una nova visita en 3D al fòrum de l'antiga ciutat romana, que permetrà veure com era aquest espai durant l'època romana. Titulada "Empúries virtual", a través d'unes ulleres de realitat virtual i unes tauletes, el visitant podrà interactuar entre el passat i el present i gaudir d'una experiència única. La visita és guiada, té una durada d'una hora aproximadament i només compte amb cinc places. Cal reserva prèvia. De moment, la visita s'oferirà cada tarda d'aquest estiu a partir de 7 de juliol i se centra al fòrum romà, però la intenció és poder-la programar durant tot l'any i que inclogui més punts de la ciutat grega i romana. Aquest matí s'ha presentat la nova proposta en roda de premsa.

La visita també incorpora els espais audiovisuals oberts al públic, com són el vídeo de benvinguda i el criptopòrtic de la domus dels mosaics. Per fer possible aquesta visita, s'ha desenvolupat una app que serveix de guia al visitant i, a més de les recreacions en 3D dels diferents espais, aporta informació complementària. La part tecnològica ha estat desenvolupada per l'empresa Virtus màgic. 

A la roda de premsa també s'han presentat les visites previstes per aquest estiu al jaciment.

Completen la programació la jornada Familiaria i els tres concerts al Fòrum Romà d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar