Publicitat
Publicitat

Segona desfilada de moda, dissabte a La Riba

Dissabte es celebra el segon "Fashion show", la desfilada de moda de la UBET. Onze botigues de l'Escala de moda ensenyaran les novetats més destacades de la temporada en moda, calçat i complements. La desfilada es completarà amb discomòbil per commemorar els 30 anys de la UBET.

La Riba es tornarà a vestir de vint-i-un botons aquest dissabte a la nit, en el que serà la segona edició de la "Fashion show", la desfilada de moda de la UBET, amb les col·leccions més noves de moda, calçat i complements. La desfilada seguirà el mateix patró que l'any passat, any del debut, que va deixar molt bones sensacions.

Els comerços que hi participaran aquest any son Boutique Vilabrú, Casual Shop, Òptica l'Escala, Aprile, Tortuga blava, NC ADriana Costa, Desigual, El Centre, Calçats Susi, Joieria Fiona i ItsiBitsiBikini.

La Fashion Show d'enguany commemora també el trentè aniversari de la UBET, l'associació sectorial del comerç local. Després de la desfilada i del sorteig d'una taula de paddle surf, s'arrodonirà la festa amb una discomòbil.

Els premis es repartiran entre els tiquets de compra dipositats a les botigues participants a la desfilada. Tiquets que opten a una taula de paddle surf, però també a vals de compra pel mateix valor que consta al tiquet premiat.

La Fashion Show es farà dissabte a les deu de la nit a La Riba.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar