Publicitat
Publicitat

Final de curs a les escoles de primària

La setmana passada es va acabar el curs escolar 2017-2018. Les escoles de primària del municipi ho van celebrar amb diverses activitats. La novetat d'enguany ha estat la celebració de la primera festa família-escola a l'Empúries.

Més de 500 persones van participar  a la primera edició del sopar de final de curs que ha organitzat l'Escola Empúries.Es va fer al pati del centre, amb assistència d'alumnes,  pares i familiars, professors i persones vinculades amb l'escola.Tot començava a quarts de vuit del vespre. Amés del sopar es presentaven actuacions musicals i es tancava amb una sessió de disco mòbil.

La nova directora del centre tanca el curs amb il·lusió i ganes de seguir millorant .

L'Escola Esculapi va celebrar el festival de final de curs i el sopar popular a la Sala Polivalent, que es va omplir.Els primers en intervenir  van ser els alumnes de sisè, que s'acomiadavn del centre, i l'any vinent ja aniran a l'Institut.Un a un, els joves van ser cridats a l'escenari, on rebien regals fets pels companys d'escola i pels professors, entre d'altres una pintura i una samarreta que recordava aquest dia tant especial per ells.S'acaba un curs i ja es pensa en el vinent.La festa continuava amb la resta de grups de l'escola actuant a l'escenari amb dansa, temes instrumentals i una representació  del 'Libro de la Selva' a càrrec dels més petits.També intervenien dos representants de l'AMPA, que oferien una actuació de Playback.Finalment els professors convidaven els pares a ballar una rumba.De cares al curs vinent, l'alumnat creixerà, i pel que fa al professorat hi haurà pocs canvis però sí una petita reestructuració.

La festa es tancava amb un sopar de germanor ben animat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar