Publicitat
Publicitat

Comença el cicle de cançó d'autor 'D'arrel i amb salero'

L'Alfolí de la sal s'omple amb el primer concert del cicle de cançó d'autor "D'arrel i amb salero". La proposta, una iniciativa del músic Ramon Manent, constarà de quatre actuacions, dues ara i dues més al setembre. El primer concert va anar a càrrec de Jaume Arnella.

Jaume Arnella ha estat l'encarregat d'inaugurar el nou cicle de cançó catalana, popular i d'autor que divendres va començar al pati de l'Alfolí de la sal. És una iniciativa del músic Ramon Manent, que porta per títol "D'arrel i amb salero", i que busca recuperar les arrels de la música de casa nostra. En total, el cicle constarà de quatre concerts, dos ara i dos al mes de setembre. Divendres Ramon Manent es mostrava satisfet de poder fer el cicle i de la resposta del públic, entre el qual hi havia el cantant Joan Dausà, que enguany actuarà al Festival Portalblau-Concerts al Fòrum Romà.

El cantant de folklore català Jaume Arnella va actuar acompanyat de Ferran Martínez. I va oferir un espectacle que portava per títol "Cançons aspres i de mala petja", amb una selecció de temes de temàtica gironina

Aquest cicle és fruit de les trobades de música tradicional de la Festa de la Sal i a partir d’ara s’incorporarà a la programació estable de l'Alfolí. A més d'aquest concert, aquest divendres a les nou de la nit, es programa l'actuació d'Artur Blasco i Marién de Casimiro. I ja al setembre, el dissabte 22 a les set de la tarda serà el torn de Xavi Múrcia, i el dissabte 29, també a les set de la tarda, de Ballaveu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar