Publicitat
Publicitat

L'Alfolí de la Sal rep el premi de l'Associació de Museòlegs de Catalunya

L'Associació de Museòlegs de Catalunya, en la seva VIIena edició, ha distingit el museu Alfolí de la sal de l'Escala en la categoria de projectes de creació o reforma integral de museus i equipaments patrimonials. S'ha valorat la museïtzació de la primera planta sobre la història de la mar d'Empúries.

L’Alfolí de la Sal ha obtingut el premi en la categoria de projectes de creació o reforma integral de museus i equipaments patrimonials que cada dos anys atorga l'Associació de Museòlegs de Catalunya. La cerimònia d'entrega dels guardons, que enguany ha arribat a la setena edició, es va fer divendres passat al pati Verger del Museu Frederic Marés de Barcelona i hi va assistir el regidor de Cultura de l'Escala, Rafel López.

Recordem que l'edifici de l'Alfolí de la sal ha estat restaurat pel despatx d’arquitectes Fusas i Viader i es va inaugurar el 31 d’agost de 2017 amb l’exposició permanent “L’Escala i la mar d’Empúries”. La mostra està dirigida per Eduard Carbonell amb la col·laboració tècnica del Museu de l’Anxova i de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar