Publicitat
Publicitat

Terror, comèdia i amor a la pantalla gran

Tres són les produccions destacades de la setmana. La cinta de terror 'Hereditary', el drama social 'Tully' i la comèdia romàntica 'Con amor, Simon'. 'Nadie nos mira' amb producció d'Isabel Coixet també arriba als cinemes aquesta cap de setmana. 

Una setmana més fem un repàs a totes les novetats cinematogràfiques de la setmana. Aquest cap de setmana entre revetlla i Sant Joan hi ha diverses opcions per gaudir d'una bona tarda de cinema.  Una de les destacades de la setmana és 'Con amor, Simon' film que arriba directa d'Estats Units amb molt bona reacció per part del públic, ja que el film s'ha convertit en un fenomen social entre els adolescents per parlar amb tota normalitat de la homosexualitat. 

Simon, un jove de 17 anys, encara no li ha dit a la seva família ni als seus amics que és homosexual i desconeix la identitat d'un company de la seva classe un noi que es fa dir Blue del qual Simon s'ha enamorat però no sap qui és. Els seus mails sortiran a la llum igual que el seu secret i Simon haurà de fer front a les reaccions de la gent. Això sí sempre amb el seu to particular, marxant del dramatisme i tractant amb tota normalitat l'amor entre dos adolescents.  

Els veterans Josh Duhamel i Jennifer Garner seràn acompanyats per Nick Robinson, Katherine Langford i Alexandra Shipp. 

Del creador de 'Juno', 'Up in the Air' o 'Young Adult' arriba aquesta setmana el drama 'Tully' on de nou treballa amb Charlize Theron, film pel qual l'actriu ha perdut la seva figura habitual, per encarnar una mare lluitadora amb tres fills.  Charlize Theron es posa a la pell d'una dona que estima els seus fills, però que comença a veure que el paper de ser mare la supera i l'allunya de si mateixa. El seu germà li farà un regal inesperat, una cangur per a les nits anomenada Tully. Així descobrirà que a la vida l'alegria i la tristesa poden tenir matisos molt diferents tot depenen de com ens enfrontem a elles.

Els amants del terror tenen una gran opció aquesta setmana 'Hereditary' on presenten a al família Graham,  un llinatge que comença a enfonsar-se després de la mort de la mare. Després de la seva pèrdua es veuen atacats per una presència maligna que porta una sèrie d'esdeveniments inexplicables. Una de les més afectades per la situació és Charlie, una nena solitària que es relaciona amb poca gent i que és conscient de què una cosa estranya està passant.

I per els més menuts de la casa arriba 'Superagente Canino' una comèdia amb un Rottweiler de protagonista. Film al més pur estil de la saga Beethoven, Una pareja de tres o Un chihuahua en Beverly Hills.L'oficial caní Max haurà d'infiltrar-se pel següent cas en un certamen caní a Las Vegas. Els dos policies, el caní i l'humà, es trobaran immersos en un món de gossos amb pedicures i depilacions brasileres. Si volen rescatar un panda hauran de deixar a un costat la seva actitud dominant i aprendre a treballar com a companys. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar