Publicitat
Publicitat

Sortides de l'escola de música municipal El Gavià

A més de les classes habituals, els alumnes de l'escola de música municipal El Gavià també participen en viatges i trobades. En són dos exemples la trobada europea d'escoles de música a Holanda o el concert conjunt que es va fer al camp de l'Espanyol, a Barcelona.

La formació musical no s'acota única i exclusivament a la classe setmanal i els assajos regulars a casa. L'aprenentatge musical creix en valor el dia que l'alumne veu que tot l'esforç és recompensat amb una actuació davant de públic o amb una trobada o intercanvi amb alumnes d'altres centres. Aquest final de primavera n'hi ha hagut dos exemples d'alta volada. Un, ha estat la trobada de l'Associació Catalana d'EScoles de Música, que després de diferents trobades sectorials o per instruments, va viure el concert final multitudinari a l'estadi de l'Espanyol.

I l'altre cas, ha estat la trobada europea d'escoles de música. L'última havia tingut lloc fa dos anys a Donosti. Ara, s'ha viatjat fins a terres holandeses. Un viatge de cinc dies durant els quals es va viure intensament la música i on sobretot es va poder comprovar com la viuen en altres punts del continent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar