Publicitat
Publicitat

L'1 de juliol obrirà portes l'exposició de la becària

De l'1 al 15 de juliol es podrà visitar a la Casa del Gavià l'exposició que ha preparat l'artista guanyadora de la Beca de primavera d'enguany, la valenciana Núria Albesa. Porta per títol 'L'Escala a l'Aigua' i consisteix en esquitxos que contenen diferents elements patrimonials del municipi.

Núria Albesa, una de les becàries més joves que ha passat per la Casa Forestal ja està ultimant els detalls de l'exposició que obrirà diumenge de la setmana vinent a la Casa del Gavià. L'exposició es prsenta amb el lema "l'Escala a l'aigua" i recull els treballs que ha elaborat jugant amb esquitxos d'aigua. Uns esquitxos sota els quals s'hi poden veure detalls arquitectònics d'espais, edificis i racons emblemàtics de l'Escala.

Un estil molt particular i sorprenent que va néixer casualment durant l'estada de Núria Albesa a Milan, on va cursar una beca Erasmus.

Núria Albesa té 24 anys, és originària de Vinarós i va ser la guanyadora de la Beca Internacional de Primavera de l'Escala d'entre un total de 58 aspirants procedents d'una desena de països diferents. El fet d'haver estat escollida va ser una autèntica sorpresa i n'està molt agraïda.

L'exposició L'Escala a l'Aigua s'estrena diumenge 1 de juliol a les onze del matí. ES podrà veure durant quinze dies a la Casa del Gavià. Després es traslladarà al castell carolingi de Sant Martí d'Empúries on es podrà veure del 17 al 31 de juliol.

Núria Albesa és la convidada d'aquest vespre al programa Parlem, de Canal 10 Empordà, que presenta Miquel Pagès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar