Publicitat
Publicitat

L'Escala torna a tenir una Comissió de Festes

Jordi Roura encapçala la nova Comissió de Festa Major de l'Escala. Aquesta figura ja existia anys enrere i, després d'un parèntesi, s'ha recuperat. L'estructura de la festa no variarà massa respecte a anys anteriors i es comptarà amb les associacions i entitats per a l'organització dels actes. 

Aquest any s'ha recuperat la figura de la Comissió de festes de l'Escala per a organitzar la Festa Major de Santa Màxima. El 2017 ja es va fer un primer intent, però en aquesta edició sí que s'ha constituït formalment la comissió. L'encapçala Jordi Roura, que ja ho havia fet temps enrere. La festa d'aquest 2018 està mig emparaulada i la Comissió s'ha limitat a acabar de polir els detalls. No hi ha massa canvis i per a l'organització, com ja s'ha fet en les últimes edicions, es comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i associacions locals.

Malgrat que encara és aviat per poder donar detalls de la Festa Major i revelar les novetats en la programació, Roura confirma que es tornarà a comptar amb la Banda Neón per la nit dels focs i amb les orquestres La Principal de la Bisbal i la Maravella pels concerts de tarda a la sala polivalent. I tot i que encara no s'ha arribat a la festa d'enguany, ja es treballa en el futur.

La Festa Major de l'Escala serà del divendres 31 d'agost al dimarts 4 de setembre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar