Publicitat
Publicitat

Sant Pere Pescador acull la Copa d'Espanya de Catamarans

Aquest cap de setmana Sant Pere Pescador ha acollit la celebració de la Copa d'Espanya de Catamarans. La competició ha durat 4 dies i ha tingut tres categories: Fórmula 18, Classe A i Intersèries. La prova ha servit per escalfar motors per la pròxima cita esportiva a Sant Pere: i és que del 30 de juny al 5 de juliol la platja del Cortal de la Devesa acollirà el Campionat d'Europa de Fórmula 18.

Després de quatre dies de navegació entre la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere i el Club Nàutic l'Escala, la copa d'Espanya de catamarans ja té campions de Fórmula 18, Classe A i Intersèries. Mitch i Rubén Booth del Club vela Palamós són els campions de F18, per la seva part en classe A el títol ha estat per Manuel Calavia del Reial Club Marítim Barcelona i en Intersèries s'ha endut el trofeu la tripulació formada per Iset Segura i Max Rondeau del Club Nàutic Arenys de Mar.

Les condicions durant els quatre dies del campionat no han estat gens fàcils, i és que els regatistes han vist com els canvis constants entre els vents del nord i del sud dificultaven les condicions per a la navegació.

El campionat s'ha desenvolupat amb tota normalitat pel que fa a organització interna, deixant una molt bona impressió als representants de la federació internacional de vela i la reial federació espanyola de vela. De fet les embarcacions no han tingut cap problema tot i tenir seus diferents per un costat els catamarans de la F18 i Intersèries s'allotjaven a la platja del Cortal de la Devesa i els de classe A, un model més delicat tenien la seva seu a les instal·lacions del Club Nàutic de l'Escala.

La Copa d'Espanya de catamarans ha servit per confirmar que tot està a punt perquè, entre el 30 de juny i el 5 de juliol, se celebri el campionat d'Europa de F18. Un Europeu amb gust de mundial per la qualitat dels regatistes i també per la seva procedència doncs ja s'ha confirmat la presència d'esportistes argentins, australians i fins i tot americans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar