Publicitat
Publicitat

Èxit de la tercera edició del Sweet Aloha

Més de 250 dones participen en la tercera edició del Sweet Aloha, la concentració surfera que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador. A més de surf, durant tres dies les participants han pogut practicar tot tipus d'esports d'aigua i també altres activitats complementàries. La xifra de participació ja augura que hi haurà una quarta edició l'any que ve. 

Esportistes d'elit, aficionades i principiants s'han reunit aquest cap de setmana al càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador en el marc de la tercera edició de la Sweet Aloha, la concentració de dones surferes. En aquests tres anys, l'esdeveniment s'ha consolidat i és que ha comptat amb més de 250 participants. Durant tres dies, a més de surf, les dones han pogut practicar altres esports d'aigua, fitness i moltes activitats complementàries. Panxo Pi-Suñer, de l'organització del Sweet Aloha, ja parla de consolidació de l'esdeveniment. I és que els esports de surf són cada cop més populars entre les dones.

Cada dia hi ha més dones practicant esports de surf: el nombre de dones que competeixen en circuits internacionals s'ha doblat en una dècada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar