Publicitat
Publicitat

Trobada periòdica del Consell Escolar Municipal

Aquests dies els diferents centres educatius de l'Escala van acabant el curs escolar. El primer va ser l'institut i aquest divendres serà el torn de les escoles de primària. Per a fer balanç de com ha anat aquest curs, posar sobre la taula projectes de futur i debatre sobre les problemàtiques que afecten al sector a l'Escala, divendres es va convocar una nova trobada dels membres del Consell Escolar Municipal.

Un cop l'any, quan acaba el curs escolar, es convoca el Consell Escolar Municipal a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Escala. Hi participen els equips directius dels centres -institut, dues escoles de primària i llar d'infants municipal-, representants dels docents, de les famílies i de diferents serveis municipals, com són Educació, Serveis socials o la Policia Local. A l'ordre del dia hi havia diverses qüestions que normalment es repeteixen cada any, com el número d'inscripcions. Enguany, l'Ajuntament ha decidit obrir una classe nova a la llar d'infants Ballmanetes, per poder incloure la desena de nens que aquest any s'han apuntat a l'escola bressol. 

Entre les novetats que es van explicar al Consell Escolar Municipal, hi ha la creació del consell Socioeducatiu i la posada en marxa de l'Alternativa. I també es va tractar una iniciativa del Banc de sang i teixits per a promocionar les donacions entre la població més jove.

Al Consell Escolar també es va acomiadar a la directora de l'institut, Roser Aguado, que marxa del centre després d'una dècada al capdavant. I al professor Jaume Salvat, que es jubila.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar