Publicitat
Publicitat

Final de temporada Club Tennis L'Escala

El Club Tennis l'Escala celebra la seva festa anual de final de temporada amb un dinar de germanor després de les finals dels campionats socials. Per primera vegada amb molt de temps el tennis ha revifat i s'iguala al nombre de socis de pàdel.

El Club Tennis L'Escala va acollir aquest cap de setmana la festa anual del club. Al llarg del matí van disputar-se les finals del campionat social de tennis, deixant les de pàdel per més endavant. Tot seguit van entregar-se els trofeus de la temporada i per arrodonir la jornada amb un dinar de germanor amb una cinquantena de socis. 

Des de l'entrada del pàdel a les instal·lacions del club, el tennis havia anat a la baixa igual que a molts altres centres. Des de l'Escala s'ha treballat any a any per equilibrar les dues modalitats i després de molt de temps enguany el club té pràcticament el mateix nombre de socis de tennis com de pàdel. 

Tot i la festa de final de temporada, el club tennis l'Escala disposa d'una oferta molt variada de cara a l'estiu. 

 De cara a la nova temporada la novetat més gran serà la instal·lació de la nova il·luminació de les pistes, un fet reclamant des de fa temps per socis i usuaris.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar