Publicitat
Publicitat

Comèdia i terror a tots els cinemes

Setmana de moltes novetats però poques sorpreses. Les pel·lícules més destacades són la nova comèdia d'Amy Schumer 'Qué guapa soy', el thriller de terror espanyol 'No dromirás' amb Belén Rueda i la comèdia francesa 'Los 50 son los nuevos 30' un èxit de taquilla al seu país natal.

Un cap de setmana més arriben a la gran pantalla un total de 10 novetats, de totes elles poques tenen opcions per desbancar el número u de taquilla 'Jurassic World: El reino caído'. 

Una de les destacades de la setmana és 'Qué guapa soy' film protagonitzat per Amy Schumer on s'explora els complexes de les dones i els estereotips de la bellesa humana. 

Renee viu acomplexada i molt insegura, ja que no s'accepta a ella mateixa per no ser una dona 90-60-90. Treballa a la zona més fosca d'una empresa de moda lluny de les mirades de tothom per no desvirtuar la imatge sofisticada de la revista. Un dia durant una sessió d'spinnig rep un fort impacte al cap, després de despertar-se creu que s'ha convertit en la dona més sexy del planeta, passant a ser una dona molt segura d'ella mateixa i amb reptes professionals molt alts.

'No dormirás' serà l'aposta espanyola de la setmana, un film de terror amb Belén Rueda, Eva De Dominici i Natalia de Molina de protagonistes. Una producció conjunta amb Espanya, Argentina i Uruguay dirigida per Gustavo Hernánedez.

La jove actriu Bianca serà l'escollida per interpretar el paper protagonista de la nova obra teatral d'Alma Böhm, una directora que porta tots els seus actors al límit. La jove serà traslladada a un hospital psiquiàtric per començar la seva preparació del personatge , uns dies després d'aquest procés les al·lucinacions entre el joc i la persona traslladaran a Bianca en una realitat paral·lela on res és el que sembla.

De França aquesta setmana arriba una nova comèdia, líder de taquilla durant setmanes al seu país natal. Parlem de 'Los 50 son los nuevos 30' film on presenten a Maria-Francine, una dona madura, divorciada i recentment acomiadada de la feina que tot i tenir 50 anys torna a casa els seus pares per assumir el seu fracàs personal. Els seus pares l'esperen amb els braços oberts i la tracten com si fos una nena petita. Ella els ajudarà amb el negoci familiar, una botiga de poble on coneixerà a Miguel un client que viu un moment personal similar al seu.

I des del Ragen Unit arriba un inquietant thriller amb Luke Evans i Kelly Reilly de protagonistes. Un home aparentment normal però molt gris amaga una gran obsessió per aconseguir venjar-se d'una dona amb la qual va tenir una relació. Per això decideix tancar-la en una habitació de 10x10. El problema serà que la dona també amaga quelcom. Un film que farà les deliries dels aficionats a històries de suspens amb girs finals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar