Publicitat
Publicitat

Els alumnes de jujitsu adaptat passen de nivell

Els quatre alumnes de jujitsu adaptat del CER han fet l'examen de final de curs. A més d'obtenir el cinturó groc de primer nivell també han estat els quatre primers esportistes de l'Estat espanyol a rebre la llicència de la Federació que els acredita com a practicants de jujitsu adaptat.

Dimecres els quatre alumnes de jujitsu adaptat per a persones amb mobilitat reduïda que participen a les classes que es fan al CER van fer la demostració per passar de cinturó blanc al primer nivell de cinturó groc. Davant de familiars, la presidenta del CER, Mercè Rueda, i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, els quatre esportistes van ensenyar què han après durant aquest curs i tots van obtenir el diploma i el cinturó groc. El jurat estava format per quatre monitors especialitzats, entre els quals hi havia Jordi Cebrià i Carles Bazo, els seus professors de cada dimecres al matí. 

A banda de l'èxit que representa per aquests alumnes assolir el cinturó groc, dimecres també va ser un gran dia perquè els quatre alumnes del CER van ser els primers de tot l'Estat espanyol a rebre la llicència esportiva que els acredita com a practicants de jujitsu adaptat. I és que la Federació Espanyola de Jujitsu ha reconegut aquesta disciplina com una pràctica esportiva més, al mateix nivell que la resta d'arts marcials.

{{Víctor Puga, alcalde de l'Escala}

Des de fa un parell d'anys, la secció de jujitsu del CER de l'Escala imparteix classes pioneres de jujitsu adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Es fan cada 15 dies, els dimecres al matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar