Publicitat
Publicitat

Eva Maria Trias vol presentar-se a les eleccions municipals del 2019 a l'Escala

Evar MariaTrias, adjunta a la direcció del Càmping Illa Mateua i parella de l'exregidor del PdeCat Martí Guillem, anuncia que vol crear una candidatura municipal per a les properes eleccions del 2019 a l'Escala. Trias s'ha donat a conèixer públicament en els últims mesos després que el càmping acollís un contingent de la policia espanyola amb motiu de l'1 d'octubre.

Segons publica el Setmanari l'Empordà de Figueres, Eva Maria Trias, adjunta a la direcció del Càmping Illa Mateua de Montgó i parella de l'exregidor del PdeCat Martí Guillem, està treballant per a impulsar una candidatura a les properes eleccions del 2019 al municipi de l'Escala. Segons explica en una entrevista, la fins ara presidenta de la Fapac a les comarques de Girona, s'ha decidit a fer aquest pas després de veure que l'Ajuntament de l'Escala no està al seu lloc en la qüestió del procés català. Recordem que el Càmping Illa Mateua ha estat víctima d'atacs vandàlics després d'haver acollit un contingent dels cossos de seguretat espanyols amb motiu del referèndum de l'1 d'octubre. Tot i que Trias es defineix com a apolítica i apartidista i reconeix que té bona relació amb el partit dels Ciutadans, matisa que té ganes de fer una alternativa sense color polític, que sigui transversal. Preguntada per qüestions més locals, la directiva del càmping critica que a l'Escala s'incentiva molt el nucli antic però en canvi s'oblida Riells, Montgó o Empúries. I lamenta que s'han gastat molts diners en obres que no calien. 

Es dona la circumstància que l'únic regidor que té el Partit Popular a l'Ajuntament de l'Escala, Joan Ball-llosera, ha anunciat recentment que té intenció de plegar del PP, sense descartar la seva continuïtat en la política. En els propers mesos caldrà veure si els camins de Trias i Ball-llosera conflueixen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar