Publicitat
Publicitat

El més nou de J.A. Bayona a la pantalla gran

Juan Antonio Bayona presenta aquesta setmana a la gran pantalla la nova entrega de Jurassic World, sens dubte l'estrena de la setmana i que arriba elevada per la crítica. L'acompanyen comèdia francesa i argentina. 

Setmana curiosa a la pantalla gran, ja que arriben novetats de molts punts del món tenim estrenes americanes, argentines, coreanes, russes i com no franceses. Tot i això la cartellera té nom propi aquest cap de setmana Jurassic World, no hi ha dubte que la nova entrega del parc de dinosaures ara sota la batuta de JA Bayona té tots els números per aconseguir el número 1 a taquilla.

'Jurassic World: El reino caído', la cinquena entrega de la franquícia Jurassic Park. De nou amb el carismàtic Chris Pratt i la sempre espectacular Bryce Dallas Howard interpreten els personatges principals. 

El film ens situa quatre anys més tard dels esdeveniments de Jurassic World. Ara l'illa Nublar està completament abandonada i els dinosaures sobreviuen com poden, amb la premissa que estan condemnats a desaparèixer de nou amb l'erupció del volcà. Els nostres protagonistes ara més dedicats a l'activisme uneixen forces, per rescatar les especies, a més compten amb l'ajuda d'un milionari que els demana salvar un dinosaure de cada raça. Mentre Owen es dedica a buscar a la seva companya Blue, el dinosaure que va criar de petit. Claire treballarà més amb la gestió del trasllat. Però quan arriben a l'illa, inestable per l'erupció del volcà, descobriran una conspiració que vol convertir els animals amb armes i poden acabar convertint el planeta terra en un espai molt perillós per a la raça humana.. 

Amb menys possibilitats a taquilla però no amb menys qualitat, aquesta setmana també arriba molta comèdia. Des de França arriba el més nou de l'actor Fraçois Cluzet, per a molts el sempre recordat protagonista d'Intocable. 

Ara presenta  'Normandía al desnudo' dirigida per Philippe Le Guay. Els ramaders d'un petit poble de Normandia, s'han vist afectats per la crisi agrícola. El seu alcalde, busca la manera que el seu poble es faci escoltar per salvar-lo. Per casualitat, Blake Newman, un famós fotògraf especialitzat en fotografies de persones despullades en massa, passa per la zona i Balbuzard l'alcalde veu l'oportunitat de cridar l'atenció i ajudar el seu poble. Serà llavors quan tindrà la difícil tasca de convèncer tot el poble perquè es despulli per una bona causa.

I des d'Argentina i amb tots els preparatius pel mundial de futbol arriba la comèdia 'El fútbol o yo' de Marcos Carnevale. Pedro és un fanàtic del futbol, sense distinció de club, camiseta, bandera ni nacionalitat.

Està casat amb la Verònica , des de fa 20 anys, amb qui té dues filles adolescents. Però la seva passió pel futbol va minant a totes les persones que l'envoltant. De cop un dia es troba allunyat de la seva dona, acomiadat de la feina, no sap res de les seves filles i finalment reconeix que té una addició al futbol. Però serà capaç de resoldre els seus conflictes interns i recuperar a la seva família?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar