Publicitat
Publicitat

Exhibició de patinatge artístic

Les noies i nois del patinatge artístic de l'Escala presenten el treball i progrés  del seu esforç davant els pares i mares. Una activitat que s'ha portat a terme a la Sala Polivalent de l'Escala, espai on habitualment entrenen. 



Són les alumnes de patinatge artístic de l'Escala donat a conèixer el treball i progrés de la temporada amb l'exhibició de final de curs. La Sala Polivalent, seu habitual dels entraments va ser l'escenari escollit on les alumnes de nivell inicial i avançat van oferir l'espectacle al nombrós públic assistent. L'activitat que va néixer com una extraescolar de l'Escola Esculapi ha anat evolucionant favorablement per convertir-se en una activitat oberta a tothom. Suplint el dèficit esportiu d'esports minoritaris a l'Escala. La seva entrenadora Nàdia Basaurit, segona del món amb el CPA Girona, en el seu moment i com escalenca va marxar de l'Escala per poder pràctica el seu esport per això quan va rebre la proposta de portar un grup de joves del poble no ho va dubtar en cap moment i va embarcar-se amb el projecte. De moment porta molt poc amb les noies i nois però creu que l'evolució ha estat molt positiva.

 

Tot i ser una extraescolar, la mentalitat és de club de patinatge, per això la disciplina esportiva és un element clau per a la formació de les joves. De cara a la nova temporada hi haurà certs canvis d'entrenament.

 

Els pares i mares, estan molt contents amb els resultats obtinguts i esperen que l'activitat segueixi presenta a l'Escala, per això les classes s'obren a tots els nens i nenes del poble i del volant. A més a més de cara a la temporada vinent també hi ha certes novetats

Durant l'exhibició les primeres a sortir van ser les veteranes, que va oferir un show molt rítmic i van demostrar la seva seguretat i domini dels patins. Les van seguir les noies de nivell elemental i va finalitzar amb una actuació conjunta.

La Nina, és una de les alumnes amb més experiència.

La Mariona fa tres anys que practicant el patinatge artístic i ja comença a notar una molt bona evolució.

La Txell és d'Albons i va assabentar-se del curs per una amiga, ara per ara no té cap intenció de deixar el curs doncs li agrada molt la colla que han format i també l'entrenadora.

Per la seva part l'Emma, ha començat aquest any per provar un esport nou

Com ja és habitual en els espectacles d'aquest estil, en finalitzar el show hi va haver sorpreses per tothom. Especialment per l'entrenadora i les alumnes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar