Publicitat
Publicitat

Avancen a bon ritme les obres de la rotonda de l'Empalme

Avancen a bon ritme les obres de la rotonda de l'Empalme. Ja s'han retirat les estructures antigues i la circulació ja es fa en sentit circular. L'alcalde de l'Escala reivindica que, acabada aquesta obra, la Generalitat no demori més el carril d'acceleració al davant del cementiri municipal.

La circulació per l'encreuament de la carretera C-31 amb la GI-632, ja es fa en sentit circular des d'aquesta setmana. Fa encara no un mes que van començar les obres de construcció de la nova rotonda, adjudicada el mes d'octubre passat pe un pressupost total de 655 mil euros. En aquest temps s'han retirat totes les estructures de l'encreuament anterior, s'ha perfilat la nova rotonda i els vehicles ja circulen pel nou traçat d'aquest punt viari, autèntic punt negre per la gran quantitat d'accidents que s'hi ha registrat. La rotonda resultant té un diàmetre exterior de 56 metres i la nova calçada ha de tenir una amplada de 9 metres amb dos carrils.

L'alcalde de l'Escala ha recordat que entre les reivindicacions dels alcaldes d'aquest territori, hi havia la del carril d'acceleració que milloria els accessos al cementiri municipal. Una obra amb partida compromesa al pressupost de la Generalitat d'aquest any, si bé pendent de licitació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar