Publicitat
Publicitat

Tot a punt pel primer Carnaval d'Estiu

Dissabte vinent a l'Escala celebrarà la primera edició del carnaval d'estiu, una iniciativa que sorgia dels mateixos carrosaires, amb ganes de poder lluir una mica més  carrosses i disfresses que han portat moltes hores de feina. La rua sortirà de Plaça Catalunya a dos quarts de deu del vespre.

Tot és a punt per a la celebració del primer Carnaval d'Estiu de l'Escala.S'ha conformat que hi participaran les 7 colles locals i també el recorregut, que començarà a Plaça Catalunya i acabarà a Plaça Univers.Les carrosses i disfresses seran les mateixes que a la rua d'hivern adaptades a la situació, ja que es comença quan fosqueja i s'acaba de fosc.Entre els participants hi ha molta il·lusió per  aquesta primera rua nocturna.Tots l'estan esperant.

Com que es fa de nit i tot darrera i ha sopar i ball es demana la màxima puntualitat per poder començar a dos quarts de deu.Igualment, es demana als escalencs i visitants que no es perdin la rua en una nova manera de viure el Carnaval.

Recordem que aquesta primera edició es considera de prova i dels resultats se'n extrauran canvis i millores de cara a l'any vinent.Dissabte donc, tot comença a dos quarts de deu del vespre a Plaça Catalunya.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar