Publicitat
Publicitat

Etna Estrems s'ofereix a liderar ERC a l'Escala

A un any de les eleccions municipals es comencen a perfilar candidats de cara a encapçalar les llistes. A Esquerra republicana el nou alcaldable es votarà en primàries la setmana vinent. A l'actual líder Xavier Ballesta s'hi afegeix Etna Estrems, que s'ha ofert per anar al capdavant del grup.

La regidora del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Escala Etna Estrems s'ha ofert per ser cap de llista a les eleccions municipals de l'any vinent.De fet, la setmana vinent, en concret el dia 15, es celebra la reunió on els militants hauran de votar el candidat o candidata a l'alcaldia.L'actual líder del grup i portaveu Xavier Ballesta sembla que també presentarà la seva candidatura, per tant com a mínim els militants hauran d'escollir entre dues opcions.Ara mateix , tots dos treballen en un procés intern de recollida d'avals i suports.El grup municipal d'Esquerra ja fa mesos que treballa de cara a les properes eleccions municipals.La principal tasca ha estat la incorporació de nous afiliats.

Són paraules d'Etna Estrems a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.Al programa la regidora es queixava de poca presència als mitjans de comunicació local respecte el govern, i més quan un espai setmanal com és la tertúlia a Ràdio l'Escala queda mermada sovint quan els partits que hi poden participar no hi envien tertulians.

De cares a la temporada vinent es podria plantejar un nou format de tertúlia per facilitar els horaris on el programa es gravaria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar