Publicitat
Publicitat

Jornada de formació dels agents dels cossos de seguretat de l'Escala

Una cinquantena d'agents dels cossos de seguretat catalans van assistir divendres a una jornada formativa que els sindicats van organitzar a l'Escala. En aquesta ocasió la temàtica era sobre seguretat ciutadana i els canvis legislatius, però periòdicament se n'ofereixen pel territori sobre diferents aspectes relacionats amb la seguretat.

La Fepol, Federació de Professionals de la Seguretat Pública, organitza periòdicament jornades de formació per als agents que formen part dels diferents cossos de policia: Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana. Divendres passat se'n va oferir una a l'Escala centrada en la seguretat ciutadana: canvis de la normativa, casos pràctics o aspectes claus de la llei mordaça. La jornada va comptar amb l'assistència d'una cinquantena d'agents. La majoria de participants eren membres de la Policia Local de l'Escala, però també n'hi havia d'altres municipis de l'Alt Empordà i de Girona. 

La xerrada va anar a càrrec d'un caporal i un sotsinspector. A més de seguretat ciuadana, les jornades formatives que la Fepol va oferint pel territori tracten altres temàtiques: tècniques d'intervenció, cursos d'actualitzacions legislatives, aspectes administratius o novetats del codi de circulació. La idea és que aquesta formació que s'ha fet a l'Escala tingui continuïtat

{{Víctor Puga, alcalde de l'Escala}

La jornada es va fer al matí, a la sala d'actes municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar