Publicitat
Publicitat

Curs de pintura amb l'artista Marc Torrent

L'Espai Jove l'Esbotzada proposa un curs de pintura que serà impartit per Marc Torrent a la casa del gavià els mesos de juliol i agost. És un curs pensat eminentment per al sector juvenil, si bé s'obrirà també un grup per a adults.

L'Esbotzada jove de l'Escala no s'atura en la seva  pretensió de donar servei al sector juvenil de l'Escala. Després d'haver cobert totes les places disponibles del segon Campus Jove, aquesta setmana s'han obert les inscripcions per al Curs de Pintura que impartirà l'artista figuratiu escalenc Marc Torrent.

El curs es farà durant els mesos de juliol i agost, en horari de tarda, als espais de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques, a l'edifici històric de la Casa del Gavià.

Serà un curs pensat eminentment per a joves, tot i que s'obrirà també un grup per a adults, majors de 18 anys.

Marc Torrent es va graduar el 2013 a l'Escola d'Art d'Olot i ingressà posteriorment a Belles Arts, a la Universitat de Barcelona. El segon any de carrera obté una beca Sèneca i va a estudiar a Madrid, on coneix Antonio López i Jaume Valero, dos artistes que es converteixen en els seus autèntics referents. L'any passat va ser escollit per formar part dels artistes flamants 2017 i per participar en la segona fira d'art més important d'ESpanya, la Fira d'Art de Màlaga.

Per al taller que es proposa des de l'Esbotzada Jove, Marc Torrent apunta que no cal un nivell preestablert, sinó que les classes s'adaptaran al nivell de cada alumne.

El grup de menors de 18 anys faran les classes els dilluns i dimecres de sis a vuit del vespre i treballaran en tècniques seques a partir d'un bodegó.

El grup d'adults, a partir de 18 anys, es trobaran els dimarts i dijous també de sis a vuit. En aquest cas, el tema principal serà el retrat, treballant a partir d'una fotografia.

Per a un grup i altre, les inscripcions s'han de fer al llarg d'aquesta setmana. Es poden fer enviant un correu electronic a l'adreça dinamitzador@lescala.cat indicant-hi les dades completes de l'alumnes (nom complet, edat i telèfon) o bé presencialment a l'Espai Jove l'Esbotzada, de dimarts a divendres, de cinc a vuit de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar