Publicitat
Publicitat

La nova visió de Don Quixot

Un film inspirat en Don Quixot  'El hombre que mató a Don Quijote', màxima rival de 'Basada en hechos reales' el més nou del director Roman Polanski.

Setmana de moltes novetats però poc enrenou, més d'una desena de pel·lícules arriben a la pantalla gran però només dues d'elles són candidates per aconseguir una posició dins el Top10 de la cartellera dominada actualment per superherois de tot tipus: reals, d'una galàxia molt llunyana i d'orígens desconeguts.

Aquest primer cap de setmana de juny arriba el més nou de Roman Polanski, director de la sempre recordada 'El pianista'. Ara ho fa amb un thriller psicològic, adaptant la novel·la de Delphine De Vigan 'Basada en hechos reales'.

El film explora la vida de Delphine, una novel·lista d'èxit que no sap com començar a escriure la seva nova obra fins que coneix a una jove intel·ligent i encantadora amb qui té una connexió especial. L'escriptora confiarà en la seva nova confident ràpidament però s'adonarà que no sap realment de qui es tracta ni què pretén. Emmanuelle Seigner i Eva Green són el duo protagonista de 'Basada en hechos reales' , film que arriba després  del seu pas pel Festival de Cannes.

{{ tall -- basada  }}

Una de les estrenes de la setmana és un projecte que quasi li costa la vida a Terry Gilliam, director, actor i membre dels Monty Python. Després de 25 anys i vuit intents, Terry Gilliam ha pogut acabar i estrenar el que semblava el seu somni impossible, la seva gran obsessió: fer una versió lliure del don Quijote de Cervantes. 

Una pel·lícula amb dos destacats protagonistes interpretats per Adam Driver i Jonathan Pryce. Així mateix, la cinta compta entre els seus actors amb els catalans Sergi López i Jordi Mollà. 'El hombre que mató a Don Quijote' aplica l'argument de la novel·la del segle XVII a les vivències d'una parella formada per un home gran que creu que es Don Quixot i un executiu del món de la publicitat que fa el paper de Sancho Panza. L'estranya parella s'embarcarà en un viatge amb salts temporals cap al passat i el futur que culminarà en un final inesperat.

El cinema espanyol aspira aquesta setmana amb 'El intercambio' prolongar el seu gran moment de taquilla. Mara Guill, Pepón Nieto, Rossy de Palma, Salva Reina i Hugo Silva són els protagonistes d'aquesta comèdia romàntica on la falta de xispa després de molts anys de matrimoni porta als protagonistes a fer un intercanvi de parelles. Però la idea original i sobre paper era molt diferent del que realment viuran.

{{ tall intercambio }}

I no hi ha setmana que no arribi comèdia francesa, el Juny comença amb 'Algo celosa'. La trama de la pel·lícula gira al voltant de la Nathalie, una dona en plena crisi, recent divorciada, i de mitja edat que comença a sentir enveja de tot aquell que la rodeja. La seva personalitat canviarà dràsticament i les seves amistats, veïns i col·legues començaran a notar-ne les conseqüències.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar