Publicitat
Publicitat

El veïns del Nucli Antic parlen de convivència

Continuen les activitats relacionades amb el Pla de Millora Social del Pla de Barris del nucli Antic. Ahir al vespre un grup de veïns van parlar de convivència, tant entre ells com els visitants d'estiu. Cadascú hi va aportar la seva visió, i a partir s'anaven decidint possibles accions. la primera serà un sopar popular que es celebrarà a l'octubre.

Una quinzena de veïns han participat a la trobada per parlar de convivència al nucli antic organitzada des del Pla de Millora Social del Pla de Barris.Sentats en rotllana al mig de la PLaça de l'Ajuntament han anat aportant les seves sensacions i vivències, desgranant el que més els hi agrada i també els que els preocupa.S'ha parlat d'una relació entre veïns cordial i planera, tot i que no hi ha masses moments on es reuneixin per parlar de temes del barri com en el cas d'aquesta trobada.Un possible espai de trobada , a l'estil de Can Panxo de fa molts anys, un sopar o dinar popular, la relació amb els visitants, l'envelliment del barri, els sorolls dels turistes a l'estiu, la dificultat per circular pel nucli o una possible associació de veïns del nucli, han estat algunes de les idees que han sorgit.Des dels veïns s'ha vist molt bé aquesta trobada, un moment de posar punts en comú i un lloc on poder dir la seva i escoltar els altres.És una experiència que creuen hauria de tenir continuïtat.El que sí que es va concretar és un sopar de germanor a celebrar al voltant del mes d'octubre, un sopar al que estaran convidats tots els veïns del Nucli Antic.

Com a trobada de veïns no va faltar una mica de piscolabis on compartir una estona més, acompanyada musicalment pel piano i el saxo de dos alumnes de l'Escola Municipal de Música El Gavià, una actuació que va ser molt agraïda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar