Final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior Femení

El Jet Rosa Método Wits de Terrassa s'emporta el Campionat de Catalunya Júnior Femení de bàsquet celebrat a l'Escala durant el cap de setmana.

Durant el cap de setmana el Pavelló Municipal d'Esports ha acollit la Final a 4 del Campionat de Catalunya Femení de bàsquet en categoria Júnior.

L'equip guanyador ha estat el Jet Rosa Método Wits de Terrassa.Les terrassenques, dirigides per Israel Esteve, s'han proclamat campiones en derrotar a la final al Joventut de Badalona per quatre punts de diferència. 56 a 52, en un matx que han controlat de capa a peus.Com a màxim, les de Badalona només van aconseguir empatar en dos moments, a 18  i a 21 al segon quart.El tercer i quart lloc s'el van disputar el Prat i el Samà Vilanova, amb victòria per les primeres per 67 a 53, assolint el bronze.El partit el decidia el talent de Raquel Garcia, jugadora del Prat, que va desnivellar un tram final del partit al que s'arribava amb un marcador molt ajustat.