Publicitat
Publicitat

Es presenta el projecte del Pla Comercial pel Nucli antic

El projecte de dinamització comercial de nucli antic de l'Escala  és en marxa des del mes d'abril. Ahir s'en va fer la presentació oficial demanant la màxima implicació dels comerciants. A finals d'any es donaran a conèixer quines accions de millora es poden fer.

L'Escala ha presentat el projecte de dinamització comercial del Nucli Antic, aplicable a tot el municipi.Es coordina des de l'Entitat Costa Brava Centre i necessita la màxima implicació dels comerciants.Consta de tres fases, una de recepció de dades, una segona d'anàlisis i la tercera de conclusions i accions a dur a terme.Des del mes d'abril s'estan fent enquestes als comerços.Les dades recollides a les enquestes s'han de detectar les debilitats i fortaleses del comerç local i arribarà l'hora de fer propostes.El procés preveu enquestar els comerciants però també  als usuaris, a qui s'enquestarà durant l'estiu.

A finals d'any es coneixeran quines són les conclusions i les accions que es recomanen als comerciants per millorar el comerç local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar